SOM LA CLASSE DELS COTXES


SOM LA CLASSE DELS COTXES

divendres, 2 de desembre de 2011

COMENÇAM UN PROJECTE

ESTIMADES FAMÍLIES: Avui hem començat la primera sessió de lo que serà el nostre projecte.
Després d'un parell de sortides pel nostre barri i de veure i visitar tot lo que se troba al voltant, avui ho hem recordant mirant les fotos que tenim ficades en el nostre ordinador.Generalmente per començar un projecte se decideix el tema que volem estodiar però en aquest cas tot el centre ha decidit estodiar el nostre entorn cada cicle a la seva manera.Infantil farà el Barri.
Hem començat la sessió xerrant que tothom al nostre voltant tenia un nom: Irene, Darius, Yanis, els nostre papàs i mamàs, na Patricia... inclús el nostre Barri Génova i la nostra escola Cp Génova i... per què la nostra classe no tenia nom? Després de veure totes les fotos de les nostres dues sortides hem pensat què  va ser lo que més ens va agradar  per poder aprendre més coses. Cada nin ha dit lo que ha pensat o ha volgut i aquí teniu el resultat:


ARES,IRENE: La bústia
BELINDA, DANIRA I AMPARO i ISMENE: La perruqueria
MARTINA: El berenar d'ensaïmada
NICOLÁS: El pac del metge
MONSE: Les tendes per colocar "las tortas"?????
ALAIN: El metge
TOMAS, EVA, ARON I AKRAN: No ho saben
DARIUS, DANI i YANIS: Els cotxes i autobussos de la carretera


Com veis "La bústia, els cotxes i la perruqueria" han estat els temes més votats. Na Patricia ho ha escrit a la pissarra i ells han decidit quin dibuix volien fer. La setmana que ve el que sigui més votat serà el nom de la nostra classe i el tema d'estudi del nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari